Οι μύθοι και οι θρύλοι δημιουργoύνται από συγγραφείς που θέλουν να ενημερώσουν, να επαναλάβουν και να περάσουν την ιστορία τους στις επόμενες γενιές . Ένας μύθος αντανακλά συνήθως μια ιστορία, ένα όνειρο, το πάθος στη ζωή ενός ανθρώπου. Για μερικούς, ένας μύθος μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και εξέλιξης στη ζωή τους. Μπορεί επίσης, να αντικατοπτρίσει την κοινωνική θέση ενός ατόμου.

Η ομάδα του BeautyMyth θέλει να βοηθήσει τους πελάτες της να αναγνωρίσουν την εσωτερική τους φωνή και να ακολουθήσουν το κάλεσμα της. Απώτερος σκοπός είναι , ο κάθε πελάτης να είναι ειλικρινής με τον εαυτό του και μαζί να δημιουργήσουν το άριστο αποτέλεσμα της εξωτερικής τους εμφάνισης. Το όραμα του κομμωτηρίου Beauty Myth είναι να αναπτύξει με τους πελάτες του ,μια προσωπική, μοναδική επαφή, και μαζί να δημιουργήσουν τον προσωπικό μύθο του κάθε πελάτη. Η φιλοσοφία του Beauty Myth είναι ότι το κάθε άτομο έχει μια ξεχωριστή ταυτότητα που τον χαρακτηρίζει, μια εσωτερική δύναμη, που με τη συνεργασία και την ομαδικότητα , θα του δώσει ώθηση για να φέρει στην επιφάνεια τον καλύτεροτου εαυτό. Η ομάδα του Beauty Myth σας καλωσορίζει και σας παροτρύνει στη δημιουργία του προσωπικού σας μύθου..

 

about Η Αντιγόνη Παπαμιχαήλ είναι επαγγελματίας αισθητικός -make up artist με ευρωπαϊκές τεχνικές και γνώσεις στον τομέα της αισθητικής. Έχει αποφοιτήσει το 1999 από το Τμήμα Αισθητικής & Κοσμητολογία του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης . Η πολυετή της εμπειρία στα πολυδύναμα κέντρα αισθητικής , την έχει εδραιώσει σαν αισθητικός προσώπου, περιποίησης σώματος, αποτρίχωσης και ηλεκτρόλυσης. Επιπλέον, η διψά για την προσωπική της εξέλιξη και η προθυμία για συνεχή εκπαίδευση ,την οδήγησε το 2004 στο Παρίσι,στο Forum make up school, όπου ολοκλήρωσε τις γνώσεις στο επαγγελματικό μακιγιάζ φωτογραφίας -τηλεόρασης, γάμου με την χρήση του αερογράφου. Οι γνώσει της ,θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια λαμπερή εμφάνιση τόσο για την καθημερινότητα σας όσο και τις επίσημες σας εμφανίσεις σε παρουσιάσεις ή την ημέρα του γάμου σας. Η αγάπη για την διαφορετικότητα, την δημιουργία και η πίστη της στην ατομικότητα, την βοηθούν να προσαρμόσει τις δεξιότητές της σε κάθε πελάτη με απώτερο σκοπό το άριστο αποτέλεσμα της εξωτερικής εμφάνισης και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της..

 

about Η Δέσποινα Σουλακάκη προσφέρει υψηλή ποιότητα servise, με την χρήση οικολογικών καλλυντικών προϊόντων, για την φροντίδα των μαλλιών σας. Αποφοίτησε από την σχολή κομμωτικής του ΤΕΕ Ευκλείδη της Θεσ/νίκης το 2001, και συνέχισε τις σπουδές της στη Βαρκελώνη στη Lonqueras Academy.
To πάθος της για τα χρώματα και την λάμψη, την οδήγησαν στην εξειδίκευση χρωματολογίας στις βαφές μαλλιών. Η δημιουργία, η φαντασία και οι τάσεις της μόδας αποτελούν πηγή έμπνευση για μοντέρνα κουρέματα, γυναικεία και ανδρικά. Με μεγαλύτερη από 15ετη εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής συνεχίζει την προσωπική της εξέλιξη και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της στο κομμωτήριο Βeauty Myth. Μαζί, μπορείτε να δημιουργήσετε καινούργιο, ανανεωμένο κουπ μαλλιων που να ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα και το στυλ σας.
Δημιουργήστε τον ΜΎΘΟ σας, αρχίζοντας σήμερα από την αλλαγή της καθημερινή σας εμφάνισης ή αποκτήστε εντυπωσιακά χτενίσματα στις επίσημες εμφανίσεις σας μεχρι και την μέρα του γάμου σας! Η Δέσποινα σας περιμένει να σας υποδεχτεί, σε ένα μοναδικό οικολογικό κομμωτήριο, κάνοντας αισθητή την παρουσία της, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Back to TOP